Επιστημομική υποστήριξη στην οινοποίηση

Είναι συνοπτικά ο στόχος μας. Με εργαλεία μας την κλασική και ενόργανη χημική ανάλυση και επίσημες μεθοδολογίες, σας παρέχουμε συμβουλευτική από τη στιγμή του κατάλληλου τρύγου μέχρι και την εμφιάλωση του κρασιού και του αποστάγματος σας.


Εκτός από τις απαραίτητες αναλύσεις, εδώ στη Χημεία Γλεύκους σας προτείνουμε και τα απαραίτητα προϊόντα αφού πρώτα έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα τους. Από οινολογικά πρόσθετα έως και συσκευασίες εμφιάλωσης, θα βρείτε εδώ αυτό που ταιριάζει στην οινοποίηση και στο κρασί που δημιουργείτε. Έτσι μιας και κάθε κρασί είναι μοναδικό, φροντίζουμε να έχει την απαραίτητη υποστήριξη.


Η οινοποίηση είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Φροντίστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις ώστε να είστε ο νικητής
Αναλύσεις

Για εσάς που γνωρίζετε τι θέλετε, στη Χημεία Γλεύκους πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες αναλύσεις γλεύκους, οίνων και αποσταγμάτων.

Φροντίζουμε για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων μας μέσα από εσωτερικούς ελέγχους και διεργαστηριακά σχήματα στα οποία συμμετέχουμε.


Για εσάς που επιθυμείτε ένα σημαντικό αριθμό αναλύσεων, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να έχετε μία προσφορά στα μέτρα σας
Προϊόντα

Από την οινοποίηση μέχρι και την κατανάλωση, βρείτε εδώ προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας προσφέρουμε.


Οινολογικά πρόσθετα, φίλτρα διαύγασης, ανακαθαρισμένο γλεύκος, φιάλες, φελλοί, ασκοί, ακόμα και ποτήρια γευσιγνωσίας ή καράφες είναι στη διάθεση σας ώστε με τη βοήθεια μας να επιλέξετε αυτό που θα κάνει το κρασί σας μοναδικό.Πακέτα